About us

MISIONI DHE VIZIONI

Delta Engineering është kopmani ambicioze, në zhvillim dhe rritje të vazhdueshme.

Duke përdorur profesionalizmin dhe eksperiencën shumë vjeçare të stafit, shërbimin e shkëlqyeshëm, si dhe përcjelljen e trendeve të teknologjive më bashkëkohore në vazhdimësi, kompania jone synon të jetë lider në tregun e Kosovës për ofrim të shërbimeve të shpejta dhe cilësore, për të ju ofruar zgjidhjen më të mire të furnizimit të pandërprerë me energji kualitative.

Per Ne

Delta Engineering është kompani profesionale, e specializuar në ofrimin e zgjidhjeve për furnizim me energji elektrike për pajisje të telekomunkimit, përfshirë:

• Instalime elektrike

• Instalimin dhe mirëmbajtjen e gjeneratorëve,

• Instalimin dhe mirëmbajtjen UPS-ave, si dhe

• Zgjidhjeve te tjera me furnizim alternativ të energjisë elektrike

Eksperienca shumë-vjecare, profesionalizmi, cilesia e shërbimit, ekipi i kualifikuar dhe njohuria ne këtë lëmi, e bën Delta Engineering një kompani premtuese në ofrimin e zgjidhjeve adekuate të furnizimit të pandërprerë me energji, për korporata.

Stafi Yne

Kompania punëson gjithsej 13 punëtorë, përfshire inxhinierë të diplomuar të elektrikës, teknikë të elektrikës dhe mekanik profesionistë, dhe është duke u zgjeruar në vazhdimësi.

Ne perberje te stafit kemi edhe tre inxhinjera te diplomuar qe punojne me “part-time”mvaresisht prej projekteve dhe angazhimit te Kompanise.

Stafi i Delta Engineering ka eksperiencën e fituar 25 vjeçare në Korporatën Energjetike të Kosovës, kompaninë telekomunikuese IPKO, instalime elektrike dhe automatike në botën e jashtme, si dhe eksperiencë shumë vjeçare në instalimin dhe mirëmbajtjen e gjeneratorëve prej atyre më të vegjël, e deri në 500 kVA, gjeneratorëve SDMO, Cummins, John Dear,Matisa,Aksa e të tjerë. Stafi ynë është krenar, i motivuar, disiplinuar dhe përqendruar në ofrimin e shërbimit të shkelqyeshëm për klientë.

Kujdesi ndaj klientit

Delta Engineering ofron shërbim të monitorimit të pajisjeve 24 orë në ditë, 7 ditë në javë, si dhe intervenim në lokacion të klientit, sipas standardeve më të larta të kerkuara.

Ne krenohemi me kujdesin qe ju ofrojme klientëve tanë, dhe kjo mënyre e qasjes ka krijuar shtyllën e filozofisë së kompanisë tonë.

24/7 disponueshmëria

Kompani profesionale, e specializuar në ofrimin e zgjidhjeve për furnizim të pandërprerë të energjisë;

Asnjë kosto e fshehur

Staf i kualifikuar për mirëmbajtje, i përkushtuar për të ofruar shërbimin më cilësor

e Çertifikuar

Mirëmbajtje gjithëpërfshirëse për të gjitha pajisjet elektrike.

Çmime të volitshme

Mirëmbajtje gjithëpërfshirëse për të gjitha pajisjet elektrike

Partneret tanë

Për ndonjë zgjidhje industriale ... Ne jemi në shërbimin tuaj

Kontakto